dijous, 1 de desembre de 2011

Fartanera

Avui he anat a sopar a casa la Kerree per última vegada abans no comenci a viatjar. Espero tornar-la a veure, i al David també, abans no marxi definitivament del país.Hem xerrat com dues cotorres durant més de dues hores. La veritat és que és una de les persones que trobaré més a faltar.

I com no podia ser d'un altra manera, m'he posat les botes amb el sopar. Avui ha fet lassagna. Osti tu que bona!!! He repetit i tot!! I després ha tocat el torn a la coca de poma que he fet especialment per a ells. Total que entre pitus i flautes he agafat una empatxada de mil dimonis i ara em moro de mal de panxa...

Pel què fa a la resta del dia, les classes se m'estan fent avorrides. Però avui ha tocat escriure una estona. A part d'això, els profes dels nivells més avançats ha fet "moderació". I la pregunta és "i això què coi és?" Doncs bé, bàsicament vol dir que els profes han escollit 3 alumnes de cada classe ens han fet una mena d'exàmen oral (cada classe per separat). Després han comentat el què en pensen per posar-se d'acord i ensenyar tots a un mateix nivell. Com ja va sent habitual, m'ha tornat a tocar el rebre. Ah! i per no parlar de les redaccions d'avui, que també aniran totes a "moderació".