diumenge, 18 de desembre de 2011

Wellington

Avui serà la meva última nit a Wellington. I per fi ha començat a arribar una mica de bon temps! Ara no us penseu que abundi gaire, si més no a la capital. I és que és el lloc més ventós de tot Nova Zelanda. Pel què sembla en té la culpa l'estret de Cook (separa les dues illes). Tenen el récord dels cops de vents més forts de tot el país!

Avui ha toca visita al jardí botànic. Per arribar-hi hi hem anat amb el "cable car". Això no és més que una mena de cremallera tibat per cables. El jardins impressionants i les vistes també. A la tarda hem anat al Mont Victoria, amb unes vistes impressionants de la ciutat.

I a l'autocar he fet una bona amiga. Es diu Jasmyn i és d'Holanda. És metgessa i abans de començar a treballar està vitjant per Nova Zelanda i després farà una mini ruta per uns quants països asiàtics. Demà ens separarem, i la nit de Nadal vindrà amb mi i la Risa a Nelson o allà a on siguem.

I demà cap a l'illa sud hi falta gent! Retrobament amb la Risa després d'uns dos mesos que va marxar d'Auckland.


I com qui no vol la cosa el Nadal està arribant i la veritat és que no m'ho sembla. El temps passa tant ràpid!!! Sobretot quan es gaudeix de cada moment al màxim!