diumenge, 1 de gener del 2012

Bye bye 2011!!!

Ahir, últim de l'any arreu del món, vem ser el primer lloc a donar la benvinguda a l'any nou. Un dia molt i molt especial. Va ser una revetlla viscuda intensament.

Després que l'anterior nit, els 3 meus companys d'habitació arribessin a les tantes cridant, ronquessin com campions i es llevessin a les 6 del matí sorollosament, va tocar un dia de relax per estar en condicions per a la nit. Passejada pels jardins de Queenstown, visita a les parades del mercat (que no sé si és periòdic o bé especial per a l'últim dia de l'any) i una migdiadeta.

Però la nit aquí comença d'hora. A les 7 de la tarda vaig dirigir-me al pub "Altitude" per fer allò que anomen "Pub crawl", que no és ni menys que una ruta de pub en pub on et donen un xupito a cada lloc i descomptes per a les begudes. La Sue i la seva amiga Coreana van ser les meves companyes. També hi havia molta gent que havia anat coneixent viatjant. Molt divertit. L'anécdota va ser que quan estavem a punt d'entrar a un dels pubs va sonar l'alarma antiincendis, així que mentre el bombers feien el seu cerimonial, nosaltres esperavem a fora fent baixar l'alcohol.

A la mitjanit no hi va haver campanades. Un compte enrere en un dels nombrosos esceneraris amb música en directe va ser el què ens va fer donar l'entrada al nou any. Just després van començar els focs d'artifici. Ben parit, i mooolt diferent del què mai havia fet.

També em vaig trobar al Tobi (alemany), el Tobías (suís) i la Tomoko. Vaig estar molt i molt contenta de poder-ho celebrar amb tots ells!!

I avui, havent dormit unes dues horetes i mitja i interrumpudes per les meves fantàstiques borratxes companyes d'habitació, he fet camí cap a Invercagill, situat a l'extrem sud del país. Les fotos de tot plegat esperò que les pugui penjar ben aviat...

Bon any 2012 i que els vostres desitjos es facin realitat!


Queenstown Gardens

Pub crawl- With Sue (left) and bus mates

Afegeix la llegenda


Fireworks - Welcome 2012!! (sorry I have no good pics)

The Bluf - The south extrem of the South Island

Madita and me in Invercargill

2 comentaris:

Gemma ha dit...

Oooooh.... i no et vas menjar els 12 grans de raïm? que quan s'acaven les campanades téns la boca tan plena que gairebé t'atragantes (entre el raïm, desitjant bon any a tothom, repartint petons, brindant....).

Molt bon any!!!

Alba ha dit...

jajaja Gemma, va ser un cap d'any genial. Sense raïm, sí, però una vetllada de les millors que mai he passat!!

Bon any!!