dimecres, 7 de desembre del 2011

CAE fet!

Avui per fi ha arribat el gran dia de l'examen. Però el dia ha començat com el rosari de l'Aurora.

A les 5 i poc de la matinada algú ha trucat el timbre del pis. Ningú n'ha fet ni putu cas. El segon cop, m'he llevat i ningú ha respost. A la tercera va la vençuda, tot i no respondre ningú he decidit obrir. 10 minuts més tard o així piquen a la porta, però no un suau "cloc" sinó amb el punys "pummm pummm pummm". Qui cullons és el desgraciat que fa això??? He obert la porta, era l'amiga de la meva companya de pis que fa unes setmanes que viu amb nosaltres però no té clau i es presenta quan li dóna la gana fent aparicions estelars com la d'avui. Només d'obrir li he dit "demà tinc l'exàmen" i la resposta ha sigut "ho sento, ho sento, ho sento..." a tocar-se el pebrots, no he pogut aclucar ull fins una hora més tard quan faltava poc per llevar-me.

Bé i ara toca explicar com és l'exàmen. Primer de tot quan el dilluns vem arribar ens fan fer omplir un qüestionari amb preguntes tipus "quant de temps fa que estudies anglès", país, llengua materna etc. Quan vaig veure l'apartat sobre la llengua, hi havia un llistat amb un pilot d'opcions, vaig mirar si hi havia català cosa que havia donat per fet que no hi seria, doncs anava errada, era en la posició número 20 mentre que el castellà estava en la 99 (si no recordo malament). Després ens van fer una foto on no podiem riure, així que va ser seria la cosa.

Avui, sant tornem'hi. Quan hem arribat a l'aula assignada cada taula hi havia el nom amb el número de candidat (5069, el meu). Diguem que les parts que millor portava són les que pitjor m'han anat i les que tenia poques opcions de passar m'han anat com sempre, per tant sent realista no crec aconseguir el 60%. De totes maneres ja està fet!!

I a la tarda cap al pub a celebrar-ho. Hem regalat una foto al Gabriel, el professor, com a record del nostre pas per l'escola. També era l'aniversari de la Henny. Així que tots plegats hem passat una bona estona.

I ara toca esperar que la persona que m'ha despertat aquesta nit arribi...


El Gabriel obrint el regal

Abans de l'examen, a la Universitat d'Otago


El passaport espanyol és fet pols
 
Celebrant que ja som lliures!!

5 comentaris:

Marc Fonoll ha dit...

Ara tens un "pasa" i un "port".

Que bonito.

Alba ha dit...

M'estalviaré els comentaris al respecte...

susana ha dit...

Quan sabràs el resultat del Cae? jo crec que aprobaràs i sino segurament ja et podràs guanyar la vida parlant anglès quan tornis. Una abraçada.

Albeta ha dit...

FORA EL PASSAPORT ESPANYOL!

Alba ha dit...

gràcies Susana per ser tant positiva! espero que tinguis raó.
Albeta, no cal que siguis tant radical, només cal que miris la qualitat...