diumenge, 5 de juny del 2011

Una mica de tot

Doncs aquí us deixo les primers vistes que he tingut de la ciutat d'Auckland, un dia gris i plujós i un altre amb un sol espatarrant! La veritat és que de moment o bé fa molt mal temps o fa molt bé. Supso que també hi deu haver terme mig, però fins avui no l'he conegut, si algú el sap me'l pot presentar, digueu-li que no tingui vergonya!! xDD
Doncs avui diumenge, ha fet un dia esplèndit, molt de sol més aviat caloreta. Doncs avui ja no m'ha sorprès tant el fet de veure gent amb shorts o vestidets, pirates i/o xancletes. També hi havia qui anava tapat fins a les celles amb les botes horribles que ja fa algun temps es van posar de moda per les angleses (que deuen ser prou calentes i còmodes, no ho nego pas).
Avui he descobert un centre comercial on els preus "no són tan cars" com a les botiguetes que els kiwis anomenen "convience stores". El que sí he vist que per comprar s'ha d'anar amb vista, hi ha llocs que et timem directament.
Una altra diferència és l'horari de les botigues. Aquí obren de 9 del matí a 4 o 5 de la tarda aprox. (i els dimarts i dijous solen tenir obert tota la tarda. Els dissabtes diumenges i festius també està tot obert, l'únic que els diumenges i festius obren més tard i tanquen més d'hora.