diumenge, 19 de juny del 2011

Un bon dissabte a casa dels coreans

Ahir dissabte, va tocar fer cap a casa del Charlie i la Ria, coreans. Erem unes 10 persones: "els cuiners" i protes, el Markus, la Chalita, el Marc, la Britta, el Brad (el meu profe) i la seva dona. Bon menjar coreà i RES picant, un 10 pels cuiners.
Vem passar la tarda-vespre amb un molt bon ambient, xerrant amb bona música. El Brad va portar una taula de so i van anar jugant-hi.
Amb la Chalita i el Markus ens vem fer un fart de salta amb una d'aquelles coses que no sé com es diuen, però que serveix per això, per botar. Com criatures, vaja. I altres, es van barallar no sé pas quanta estona per obrir un coco!
Una de les millors coses, va ser poder gaudir de música dels "Manel" tocada i cantada en directe pel Charlie, brutal! Imagineu-vos un coreà que no té n.p.i. de català, cantant i tocant amb una mena de guitarra de 4 cordes en miniatura.
I la tornada a casa, em van dir que era exagerda per voler marxar un pèl massa d'hora, doncs bé, vaig perdre l'autobús i vaig haver d'esperar mitja hora al ras pel següent. Així és quan l'únic mitjà de transport és el bus...

2 comentaris:

Albeta ha dit...

uooo! q bé t'ho montes! I això de sentir un coreà cantant català ha de ser la bomba, podries haver fet un mini vídeo amb la càmera... això havia de passar a la prosperitat!

nenaa, tu i el bus no aneu junts, eh?? quin desastreeeeee!

muakis

Alba ha dit...

El bus... el bus... el bus... diguem que aquí els busos són un desatre...