dijous, 23 de juny del 2011

Avui dijous paella

Doncs avui ha arribat el famós dia de fer la paella, però abans de dir-vos com ha anat tinc altres coses per explicar, així que avui us tocarà llegir una mica.
Primer de tot, per segon dia consecutiu he fet tard a classe. Deu ser que això d'aixecar-se quan encara és fosc costa... ja he perdut el costum, vaja.
Avui a la tarda, en comptes de fer classe, hem anat a un bar a practicar l'exàmen oral, bé ja m'enteneu. El local en qüestió es diu "Crezze bar" o alguna cosa per l'estil i allà he trobat una cosa que no m'ho hagués imaginat mai de la vida pogués trobar a Nova Zelanda. Us deixo una foto aviam si endevineu què és.
Només us diré que m'ha costat $13!!! penseu que no me'ls gato ni per dinar! Aquí pots dinar a partir de $4 i un menú costa uns $8-9. No és igual que a Catalunya, però per ser aquí, l'hi poso bona nota! Déu ni do!

Doncs després de la descoberta del dia, no he tingut gaire temps per entretenir-me, cap a casa a fer el sopar. Començant per netejar el peix (sort que ho ha fet la Kerree, perquè jo no hagués sabut ni per on començar), i anar fent. La pega és que l'arròs no és el mateix, tenen varietats diferents. Els musclos eren enormes, i les cloïses gegants de gairebé la mida d'un musclo petit dels que tenim per Catalunya. Quan li vaig dir que comprés gambes i escamarlans li vaig dir 1 o 2 de cada per cap, si es descuida compra la botiga! I ha volgut que ho posés tot, doncs au! Tot que ha sortit un pèl dolça, ha quedat molt bona! Tots dos han estat molt contents. Ah! i com no podia ser d'altra manera, m'he posat unes quantes medalles...

I després han vingut les postres, patís de xocolata! O sigui que avui m'he posat les botes!
Doncs només espero que avui tothom passi molt bona revetlla!


.

6 comentaris:

Laura ha dit...

Ei! Que bé fa molt bona pinta aquesta paella! El pastís de xocolata també l'has fet tu?

Volem veure les fotos de la magnífica paella!!!!!!!

Alba ha dit...

jajajaja Però si ja en tens una!!
Nooo el pastís de xocolata el va comprar la Kerree.

Albeta ha dit...

Uoooooooooooo!!!!!! quina bona pinta! això sí, masses pèsols veig jo... :p Encara no saps que les coses verdes són dolentes? ;) jajajaja

Ara ja saps que et toca! Quan tornis vull que em facis una paellaaaa!!

:D



P.D. Ja he tornat de cap de setmana i em toca comentar :p

Alba ha dit...

Ja et trobava a faltar!!! Sense tu aquest blog no té vida!!! jejeje

Doncs ja saps què et toca, aprendre a fer-ne també! Com he hagut de fer jo!

Encara avui la Kerree em deia que les seves companyes de feina se'ls feia boca aigua... jejeje

Albeta ha dit...

ehhhh! que jo ja n'he fet de paella! Però només un cop, com tu.... jajaja així que estem empatades!! ;)

Si ja ho sé q no pots viure sense els meus comentaris... ;) jajajaja nooo... q a mi m'encanta llegir el q escrius, ja ho sapsss! Quan m'aixeco al matí penso "Aviam si l'Alba ha escrit alguna coseta"

Petonss

Alba ha dit...

Ains!