diumenge, 12 de juny del 2011

D'excursió a Devenport

Avui amb la Joanna i el Tommy (Taiwanesos) hem fet una excursioneta cap a Devonport, poble pesquer molt proper a Auckland. La forma ràpida d'arribar-he és amb ferri.
És un lloc amb magnífiques vistes d'Auckland (mireu les fotos), carrers amb botigues, platges, parcs i un turó-mirador d'un verd impressionant. Aquest lloc devia ser des d'on defensaven la ciutat ja que està ple de búnquers enormes i canons. Aquest lloc m'ha fet pensar que els nois, els hi encantaria! estarien hores i hores explorant cadascún dels incomptables forats i faradets.
Passejant pels carrers he trobat la casa d'estiu i la d'hivern del Gerard (mireu al facebook).
Es respirava tanta calma, tanta tranquilitat... Un lloc per descansar, passejar, desconnectar... simplement magnífic.
 La segona part de la història és que el Tommy està bojament enamorat de la Joanna. El noi s'hi esforça molt per conquistar-la, però ella es resisteix... Intenta pagar-li tot, ella no vol; li compra xocolata, resulta que no li agrada; agafa flors per posar-les-hi als cabells, no li agrada; en fi, que fa les mil i una (La llàstima és que no podia riure, per educació més que res, però feien molta gràcia!!). Finalment, com que feia un aire força fred, ella ha acceptat la seva bufanda. Aconseguirà el Tommy conquistar la Joanna??

3 comentaris:

Albeta ha dit...

jajajajaja a la que els hi agafis una mica més de confiança ja els hi diràs alguna veritat de les teves.... De moment, et toca callar i fer bonda... I vaaa, intenta fer de celestina... ;)

Alba ha dit...

ei noieta! ja els en vaig dir alguna de les meves, el què passa és que no ho explico pas tot amb pèls i senyals! jejeje
No sé com va anar que en un moment determinat, ja farta del ritual d'aparellament, els hi vaig dir que potser ella necessitaria el petó d'un príncep... (vaig dissimular explicant-los que això era molt típic dels nostres contes)...
I alguna altra més els va caure, però crec que no em van entendre o bé jo no em vaig saber explicar prou bé. És que això dels sarcasmes en anglès encara no ho dimino, saps? jejeje

Albeta ha dit...

jajajaja només faltava que li expliquessis el petó a la granota q es torna príncep... jajaja

ja els planyo el dia que sàpigues fer sarcasmes en anglès, ja es poden calçar!!!!!!!!