dimecres, 15 de juny del 2011

Els dies passen

Ara que ja porto uns quants dies més aquí, ja m'he acostumat a la temperatura, tot i que cada dia fa una mica més de fred (aquí anem de cara a l'hivern), però el pitjor de tot és que amb pocs dies l'estona de sol s'ha escurçat una barbaritat. Ara fins a les 7 del matí no comça a clarejar i quarts de 6 de la tarda ja és fosc. Suposo que d'aquí a poc serà molt més depriment, però podré gaudir de les magnífiques vistes dels immensos edificis il·luminats de nit, que ha de ser impressionant.
Demà "escalada" a l'edifici més alt d'Auckland, si fa bon dia m'han promès vistes realment espectaculars. I si sóm més de 15 persones, una rebaixa de preu (aquesta és la part més interessant de totes, que per sobre de tot he de ser bona catalana!jejeje)
Per cert, avui hem torant a jugar a l'scrable, i el meu grup hem guanyat!
En fi, ara toca etudiar una mica si vull passar l'exàmen per poder treballar. Que acabi treballant o no, això ja són figues d'un altre paner...

3 comentaris:

Marc ha dit...

Osti Alba, respecte al comentari del dia 13/06, m’encanta com lligues una èpica declaració d’intencions amb l’encara més èpic territori del Tolkien ... “The battle of Helm’s Deep is over ... the battle for the Middle Earth is about to begin” ;-DDD ... Per cert, no em vas contestar al comentari de l’altre dia, has comprovat ja si l’aigua efectivament gira del revés en marxar de la pica? Ànims amb l’hivern que intueixes & enjoy the kiwi experience!

Alba ha dit...

El dia que trobi una aixeta que m'ho permeti comprovar amb normalitat ho faré, de moment crec que sí... jejeje apa cunyat, cuidat!!!

Laura ha dit...

Quin dia el tens l'exàmen? Molta sort germaneta!