dilluns, 13 de juny del 2011

L'inici de la segona setmana de classes

Avui ha començat la meva segona setmana de classe. M'han canviat del profe el matí, fins ara tenia la Susan, ara tindré el Brad.
La Susan és una dona al voltant dels 50 anys, simpàtica. Hi ha gent que no li agrada perquè diuen que només sap llegir el llibre, jo no he tingut temps per comprovar-ho.
El Brad és un home al voltant dels 40 anys. És tot curiós. Diguem que té una bona pista d'aterristge per les mosques, i a més porta unes rates fins a mitja esquena, ben cuidades això sí. El vestuari també és curiós. Espero als propers dies per descriure'l perquè amb un dia potser no li faria justícia.
El ritual d'aparellament continua entre el Tommy i la Joanna. Ella que no deu saber com dir-li que no, em convida a mi als llocs a on ell l'ha convidat, suposo que per no haver d'estar a soles (i jo passo de fer d'espelma altra cop).
El dissabte m'han convidat a anar a un festa, un coreà farà menjar típic del seu país, que ja m'ha dit que és moooolt picant, però com que ja saps que als catalans no ens agrada el picant ha dit que mirarà de fer alguna cosa que no ens faci encendre el paladar.
Per altra banda, estic intentant desxifrar com distingir un coreà, d'un japonès, d'un taiwanès, d'un xinès.... quan en trobi la clau us la faré saber.
Per cert, la majoria de gent no sap d'on sóc. Així que puc dir que puc colar com a: brasilera, italiana, russa (aquesta no és nova, oi Albeta?), i crec que també alemanya. Ja us aniré informant a mesura que la llista s'amplii.

5 comentaris:

Marc Fonoll ha dit...

En Brad és, sense cap mena de dubte, el millor professor de tota l'escola. Ets molt afortunada!!!

Els divendres, amb en Charlie inclòs, anem a fer birres amb ell.

Marc.

Albeta ha dit...

jajajaja queda't amb que ets russa, que ja tens experiència xDDDDD

nena, pobre noia, a sobre q et convida per salvar-se del pop.. ;)

Avui aquí és festa!! :D

Aviam què tal amb aquest npu profe. muaaaa

Unknown ha dit...

Alba, el brad es genial! El vaig tenir a chch i es la bomba!! Donali records de la crazy catalan girl, heheheh!!!
Apa, a gaudir del paradis! Muaaa

Laura ha dit...

Ei mossa, bessona meva havies de ser! A mi també em passava el mateix a Malta! em van arribar a dir que si era Maltesa i tot!

Gaudeix molt, aprèn molt i coneix molta gent, que és tota una experiència.

Ja falta menys de dos mesos perquè ens tornem a veure...

Un petonàs,

Laura

Alba ha dit...

Anna, de la teva part els hi donaré!

De la resta ja us aniré informant! jejeje