dissabte, 25 de juny del 2011

Perill a la carretera

Doncs avui, tot i que les prediccions meteorològiques indicaven pluja, vem dedicir am la Joanna, el Tommy, la Tomoko i el Masa, que si feia sol al matí llogaríem un cotxe i fariem una excursioneta cap a Piha beach. Doncs com que així ha set, així ho hem fet. Ara avui no hi havia qui es llevés, a tots ens ha costat una barberitat!!!! Doncs hem estat de xiripa i el cotxe ens ha costat menys del que anunciaven.
Hem enfilat cap a Piha Beach, amb una única conductura, el nom de la qual no mencionaré... Per ser la primera vegada conduint a l'inrevés, l'experiència ha sigut prou positiva, llevat del petit incident que ha acabat en un susto i prou en una rotonda. Ah! i sense tenir en compte que era també la primera vegada amb un cotxe amb canvi automàtic; ni tampoc que els copis no sabien llegir mapes ni direccions, ni sense tenir en compte que ens hem perdut...
Les carreteres, doncs hi ha de tot, autopistes, obres, carreteres estretes, amb esllevisades, de curves i carreteres encara més estretes; ara, tot enmig de paisatges indescriptibles!
La platja, brutal. Encara que a ple hivern no és el mateix, però realment és preciós. Amb el vent incansat de bufar, amb els taiwanesos i els japonesos i jo fent el ximple. Realment ha sigut molt divertit. Amb el Masa corrent amunt i avall per espantar els pobres ocellets que tan sols es volien menjar les restes del nostre dinar, la Joanna que amb tot flipa, el Tommy que li "cedeix" tots els capritxos i capritxes (ara ja són inseparables), el Masa nerviós per la lentitud del grup obria camí en mig de les búscuries dels camins inundats, la Tomoko compartint paraigües i jo intentant posar pau i ordre! jejeje Noooo, és broma!!
Però amb el què sí estic d'acord, és que NZ no és a Auckland, sinó a fora i avui l'he començat a descobrir.

4 comentaris:

Albeta ha dit...

jajaja vamos, q l'excursió com qui diu l'has fet tu sola com a guia i amb tres companys que feien de turistes... jejeje

Que ha passat a la rotonda? has entrat al revés??? ¬¬'

Per cert, q vol dir que aquells dos ja són inseparables? ja són novios o que? has fet de cupido o que?

Penja fotos de la platjaaa! no t'hi vas trobar cap pingüí extraviat?? ;)

Muaaaaaaaaa

Alba ha dit...

jajajaja
m'encanten els teus comentaris. Si els taiwanesos són novios o no, no ho volen dir ni volen que se sàpiga, només se separen per anar a diferentes classes i als descansos estan sempre junts!

El tema rotonda, diguem que mirava on no tocava....

De pingüins aquí en les altures res de res, això era un tros més avall!

Albeta ha dit...

Llavors són parella segur! :p

Tu xafardejaaaaaaaaaaa! ^^

Alba ha dit...

jajaja
Bé, temps al temps, cl deixar-los festejar tranquils...