diumenge, 19 de juny del 2011

Sol, calor, vent, pluja, fred

Doncs avui diumenge, ha sigut un dia que es podria dir que el temps ha mostrat gairebé totes les seves cares: pluja de bon matí, després ha fet molt sol i calor, s'ha ennuvolat i ha començat una pluja fina, més tard s'ha girat vent combinat amb un bonic vent avegades gèlid.
Com que el temps de seguida ha canviat, no es podia fer gran cosa més que una visita al Museu en memoria de la Guerra, situat al Park Domain. Si no tinc mal entès, tant el parc com el Museu estan situats dins el cràter del volcà Pukekawa.
Avui havia d'arribar una altra persona a la casa a on m'estic, per n-èssima vegada li han retardat el vol. De fet havia d'arribar ja fa una setmana o més, però l'espai aeri era un caos per culpa de les cendres d'un volcà. Així que seguiré sent "filla única" almenys unes hores més.

3 comentaris:

Albeta ha dit...

I d'on ha de venir aquesta persona q té problemes amb un volcà?? i si arriba més tard el "permís" d'estada a Nova Zelanda se li allarga o es fa fotre??? xDDD

Aquí ja fa mooooooolta calor... I els mosquits tigre ja m'han estrenat... ¬¬'

petonets wapaaaaa, abriga't i no et constipis, q ens coneixem! ;)

Alba ha dit...

jejeje
Noia de sang dolçaaa com la mel! jejej
Doncs, 1) no sé d'on ha de venir "el meu germà" però 2) el problema és l'espai aeri noezelandès.
D'això d'abrigar-nos, tu ho has dit, ja ens coneixem... eh! però que consti que ho faig, però tant aviat em moro de calor com m'estic congelant!
Però tranquila, sobreviuré!!!!!!!!!!!!!!!

Albeta ha dit...

Has d'estar acostumada noieta de la plana de vic ;) (ja sé q no deu ser exactament plana de vic d'on ets tu, però quedava bé dir-ho :p)que a l'hivern moooolt fred i a l'estiu mooolta calor; doncs on estàs ara una de freda i una de calenta.... El truco: moltes capes de roba: comences pels tirants i acabes pel jersei de llana/abric i així si fa calor et despulles ;)


O sigui que serà un germà adoptiu, caraiii, aviam d'on ve!!! q la teva "mare" no ho sap? que en sóc de xafardera, eh? jajaja

petonetsssssssssssssssss


P.D. Diu el Damià que la webcam no li ha funcionat mai :s