diumenge, 30 d’octubre de 2011

Halloween Party and Muriwai Beach


Què tenen en comú aquests llocs? Una festa de Halloween i una platja?? Per als qui puguin pensar “Oh, ha de ser genial fer una festa de Halloween a la platja!” que sapigueu que aneu ben equivocats!! De fet no tenen res en comú, a part de ser les dues coses que he fet aquest cap de setmana.

Ahir a la nit vem celebrar Halloween. Cada cosa al seu lloc, així que aprofitant-ho el Marc i la Sue van organitzar una festa a casa seva. Van prometre premi a la millor disfressa, que per cert, encara no sabem quin és, ni tan sols si algú el va guanyar o no. Les disfresses van ser: bruixes, Dràcula, Piter Pan, policia, altra gent anava amb perruques. La meva va ser de “funk”: samarreta negra amb unes ulleres estampades, “tatoos” als braços, i perruca multicolors.

Així que a les vuit tocades vam anar a treure el cap a casa de la Sue, el Marc i el Caio. Crec que vem arribar a ser una bona colla. Aquest cop vem tenir un DJ d'honor, el Brad (que va ser el meu professor de juny a principis de setembre) amb la seva taula de so i tot l'instrumental.
Després de la ressaca, amb la Maria i el Dave i la Tina hem anat a Muriwai Beach al nord, a uns 40 min d'Auckland, costa est. Com tots els llocs que he esta en aquest país és simplement marevellós. Platja de sorra negrosa brillant. El dia ha acompanyat, calor i un sol espeterrant amb quatre núvols i vent. De tornada, hem parat a fer un tast de vi i l'hem acompanyat amb formatge i una mena de salami. I per acabar la jornada partida de minigolf a la Zona d'Albany! (nord d'Auckland ciutat). Com a novata, i com no podria ser d'altra manera, he quedat última!!