dijous, 27 d’octubre de 2011

Uns marxen, d'altres tornen (temporalment)


[escrit el dimecres 26/10/11]

La Risa marxa i la Jihye ha tornat. La primera, japonesa, després de 7 mesos a Auckland ha decidit anar-se'n uns 4 mesos més a Nelson (al nord de l'illa sud) per treballar. La segona, coreana, després de passar uns 10 dies a Austràlia ha tornat a Auckland per acomiadar-se abans de tornar a casa.

Així que avui al vespre hem organitzat un sopar a casa la Risa, ella ha preparat amanida i Fideus Undo i jo he fet llom amb formatge. Abans de sopar, ella tenia gana i m'ha deixat tastar un “snack” típic japonès que consisteix en mongetes de la mida de llenties podrides amb salsa de no sé què. L'olor era d'aquelles agres fortes, però el gust no era tant fort com l'olor. Evidentment ha sigut la primera en tastar els panallets. Li han agradat, la qual cosa vol dir que no ho he fet pas tant malament, i el què és més, m'ha demanat la recepta i tot!!!

Després hem anat amb la Semi a fer el got. Els dimecres és el dia de l'estudiant. Això vol dir que la gent surt de marxa (en comptes de fer-ho els dijous). Les begudes són més barates i els locals on normalment el cap de setmana fan pagar entrada són gratis.