dijous, 13 d’octubre del 2011

Pub sense cervesa

Sembla missió impossible, però anar a un pub i no veure cervesa o qualsevol altre tipus d'alcohol és el què ha passat avui. Bé, no tothom, faltaria més!

El què aparentment havia de ser una estoneta han acabant sent gairebe 5 hores d'interessants converses. Hi hem anat amb la Risa (Japonesa), el Grant (director d'estudis de LSI, la meva escola) i més gent.

Avui he après sobre impostos a la xina, teòricament perquè a la pràctica encara no ho entenc; sobre els plans ambiciosos del Grant.

L'altre cosa curiosa ha estat que un dels amics del Grant, Kiwi, és una de les persones que parla l'anglès més a poc a poc de tot el món, fins i tot jo parlo més ràpid que ell. I això és una de les rares més preuades en aquestes terres. Si per alguna cosa tenen fama els neozelandesos és per parlar rapidíssim. El que per aquí es diu és que si ets capaç d'entendre als kiwis, seràs capaç d'entendre qualsevol persona que parli anglès arreu del món. No només és per la velocitat sinó també per ser un dels accents més difícils d'entendre.