dijous, 13 d’octubre del 2011

Recordant vells temps

El dia d'avui no ha estat marcat per ser un dia especialment diferent. Fred, gris i tapat al matí. A la tarda unes ullades de sol han alegrat la vida.

A classe, test sorpresa. En comptes de fer-lo demà, l'hem fet avui sense estudiar. I demà el profe ens ha promès un dia ben entretingudet amb Listening test!!! LOVELY! Serà tant divertit...

Però afortunadament avui el vespre he passat una gran vetllada!! La Kerree em va convidar a sopar i cap a casa seva hi faltava gent! Es veu que s'ha passat tot el cap de setmana esperant quines serien les novetats que li havia d'explicar i evidentment ha estat molt contenta quan li he dit que he trobat pis!

El menú d'avui ha estat filet de porc al forn! Brutal, deliciós, simplement bonissim! Acompanyat de cous-cous, carbassa, broquil i mongeta tendra. És una part del porc que a casa només menjo quan fan la matança del porc o en comptades ocasions per donar-me un caprici!

Després de fer-la petar una bona estona, he anat cap a casona. D'aquí a 15 dies vindran a sopar a casa meva, així que hauré de pensar en alguna cosa per fer-los.