dilluns, 17 d’octubre del 2011

Semifinals del RWC

Ahir dissbate i avui diumenge s'han jugat les semifinals del mundial de rugbi. Alguns han plorat, d'altres estan eufòrics per arribar a les semifinals.

Ahir el primer partit, Gal·les contra França. Victoria dels francesos. El partit no va destacar. No semblava que fos una semifinal, el què és més que partit d'abans dels quarts de final van ser molt millors i amb diferència. De totes maneres, el què compta és que Gal·les jugarà la final de bronze i França la final.

El partit d'avui ha sigut molt intens. S'han enfrontat Nova Zelanda contra Austràlia. Digne de veure. Al final els All Blacks han guanyat i arriben a la final!! Per tant eufòria desfermada!!!

Per veure els resultats dels partits, clicar aquí

És increïble l'ambient que hi ha als carrers. Gent amb banderes, cridant i xisclant. La sort que tinc ara és que visc lluny del merder, en una zona tranquil·la i el què és millor encara, el fet de no tenir finestra a l'habitació em permet estar encara més aïllada del soroll!!! Per tant geniallllllllllll!!!!

I avui diumenge, una nova festa de despedida. La Yangji, coreana. També aquesta setmana marxa la Jihye, Corena, però tornarà un cop hagi viatjat per Austràlia per despedir-se!

Festa de despedida de la Yangji - Jugant al Twister

Haka dels All Blacks en el partit de semifinals contra Austràlia



1 comentari:

Dolo ha dit...

Bon dia ...
i aquests canvis de look del bloc? Va bé de tant en tant rentar-li la cara, oi? Jo també ho he anat fent.
Gaudeix del rugbi, quina enveja!
Saps? Avui 16 d'octubre, fa un any just que estava volant cap a Auckland! Aix, quins records del nostre viatge!
Apa, una abraçada!