dilluns, 11 de juliol de 2011

Tempestes i tempestes de preus

Fa dues nit hi va haver una tempesta a la nit de llamps, trons, pluja i vent que espantava i no em va deixar dormir. Avui pinta tempesta un altre cop. Jo només espero algun dia poder veure com cau un llamp a l'Sky Tower, diuen que és espectacular.

A part d'això ha sigut un dilluns tranquil. He acompanyat a la Nala a mirar albergs per allotjar-se, però amb tot això del mundial de rugby està tot força col·lapsat. De totes maneres encara es pot trobar alguna cosa. Però ens han deixat fer una visita a un dels albergs i està tot força vell i ronyós, en bon estat això sí. Al veure-ho ha començat a canviar d'idea i prefereix estar-se amb la Kerree i pagar una mica més que no pas anar a viure en aquella comuna.
Per altra banda hem anat a mirar si podiem llogar un piset les dues, però avui no hi havia massa res, vull dir assequible per a la nostra butxaca, clar! Seguirem tenint paciència.

3 comentaris:

Albeta ha dit...

Segueix mirant reina, ja veuràs com trobaràs alguna coseta!! Pensa que això mai és fàcil però sempre acabes trobant alguna cosa q et fa el pes! ;)

Què passa quan toca un llamp a l'sky tower??? (vols dir que ho veuràs si no t'estàs tota la tempesta mirant-la?)

muakisss

Alba ha dit...

El tema pis, segur que algun dia o altra trobo alguna cosa que estigui bé.

Doncs això de caure llamps a l'Sky Tower es veu que és espectacular de la manera que s'il·lumina. Diguem que de moment, vivint a la quinta òstia ho tinc una mica complicat de veure. Temps al temps, tot arriba.

Albeta ha dit...

Ànimsssssss!

I quan faci tempesta res de quedar-se a casa, tu cap a l'sky tower :p

muaaa