dilluns, 17 d’octubre del 2011

cUrIoSiTaTs

Avui em ve de gust escriure sobre les coses curioses que he apres a classe desde que vaig arribar a Auckland. La veritat és que sovint aprendre anglès és divertit i tot, malauradament no tant com m'agradaria.

Una cosa que m'ha sorprès és que en tres llibres que tinc, en tots hi surt la festa de la "Tomatina" com "xou" mundialment reconegut. Normalment, tots els llibres en destaquen tres i només aquesta és comuna.

He après a "interpretar signatures", algunes tècniques "per entrenar a la parella" (bàsicment manipular...), definir el caracter/personalitat d'una persona a partir de la música que li agrada, com mesurar el pensament creatiu etc. I tot això ho he après ni més ni menys que a classe.

Bé la llista podria ser infinita si em fixés en cada petita diferència, com per exemple com saluda la gent aquí o bé que els asiàtics solen ser baixos però n'hi ha que són molt més alts que jo (no és que sigui gaire difícil) o d'altres que ara mateix ni tant sols em venen al cap.


2 comentaris:

Laura ha dit...

Però si tu això de manipular ja en sabies prou! perquè en vols saber encara més??? Ai, que quan tornis ens enredaràs a tots com xinos....

Cuida't molt germaneta!

Marta Oliveró Serrat ha dit...

Mmmmm, molt interessant!

Aquí comença a fer fred i aquest any sembla que no menjarem bolets.