dissabte, 22 d’octubre del 2011

Inici d'un cap de setmana llarg


Desde que sóc a Auckland que aquest és el segon cap de setmana llarg que hi ha hagut. El primer va ser només arribar, arribar i moldre. El sogon ara. No estic segura del motiu, però juraria que el fet que la final del Mundial de Rugbi es jugui aquest diumenge hi pot tenir alguna cosa a veure.

Ahir a l'escola van convocar un concurs seguint la falera “All Blacks” (o sigui NEGRE). La cosa consistia en vestir-se d'”All Blacks” o si més no de negre, pintar-se o enganxar-se qualsevol dels símbols que es pot trobar a gairebé qualsevol lloc. El premi, un ridícul barret negre de “The warehouse” (vindria a ser un Carrefour però sense pràcticament res de menjar). Total que han decorat l'escola per a l'ocasió amb globus i banderes. Així que qui més qui menys ha intentat posar-se alguna si més no alguna cosa negre, per no mencionar el més fanàtics de dalt a baix i amb samarretes oficials i tot. Jo he trobat una samarreta que no era d'estiu negra, tenia una bandera dels All Blacks i el gorro (que no m'he posat, el temps no acompanyava...). Havent dinat i just abans de tornar a classe, hem sortit al carrer a fer el capullo fent-nos fotos imitant la Haka.

A part d'això dir que després de classe, he anat a treure el cap al pub. Allà hi havia tota la colla habitual dels divendres. Total que entre birra i birra hem mirat la final de bronze que jugaven Gal·les contra Austràlia. En el temps de descompte els Gal·lesos han aconseguit un Try, que els ha valgut 7 punts però que han estat insuficients per guanyar. De manera que els Wallabies han quedat tercers.

Ara tothom està neguitós per la gran final que es juga diumenge. És impressionant l'ambient que es respira. Banderes de tot els països per tot arreu, no importa qui jugui! La bogeria és total. El plan és anar a veure-ho en una gran pantalla situada a port.

D'altra banda demà els plans són anar a Rangitoto, illa a prop d'Auckland i coronar el volcà. I al vespre festa a casa meva per celebrar l'aniversari de la Tina (Suïssa).

Per cert, avui m'he enterat que un dels meus companys de classe desde fa unes 4 setmanes és de Lietchestein, però va néixer a Suïssa. Pels qui no ho sapigueu, és un país potser més petit que la ciutat del Vaticà o Mònaco situat entre Suïssa i Àustria. Té uns 35.000 habitants.

2 comentaris:

Albeta ha dit...

Au idò! Et tocarà caminar reina ;)... Com no has tornat a comentar res més des de l'últim i únic que dia que vas anar a córrer, ja t'anirà bé fer una excursioneta ;).

No cal que t'ho digui però... fes fotoosss!

petons preciosa

Marta Oliveró Serrat ha dit...

All Blacks campions del món, deu ser una bogeria encara més grossa. Ja ens explicaràs.