dimecres, 26 d’octubre del 2011

Panallets integrals


S'acosta la castanyada i Tot Sants. Així que vaig decidir que d'alguna manera o altre s'havia de celebrar. I què millor que fer panallets? Doncs au, dit i fet!

El primer que em vaig preguntar és si tindrien els ingredients que necessitava o no. Així que vaig anar al “Countdown” i vaig comprovar que tenien de tot. El millor és que és tant car com comprar-ho a Catalunya. Doncs vaig decidir que no compraria la farina d'ametlla ja preparada perquè costava un ull i mig de la cara.

I ahir per fi va arribar el gran dia. Armada amb el morter, em vaig passar no sé quanta estona picant les ametlles. Si comparo fer i coure els panallets és poc temps. Això sí, com que les ametlles eren crues i senceres, els panallets són “integrals”.

De pinyos, coco i ametlla. Només espero que quan els tasti siguin bons!! Quina por...

3 comentaris:

Laura ha dit...

Osti tu! Ets la reina dels invents! Ara panellets integrals? Quina por... Ja diràs si són bons o no.... Ah! i penja alguna foto, això s'ha de veure!

Per cert si vols me'n pot enviar un per e-mail per poder-lo tastar!

Una abraçada bessoneta!

Marta Oliveró Serrat ha dit...

Mmmmmmmmmmmmm molt interessant això dels panellets integrals.

Foto, foto!

Alba ha dit...

Per cert, són boníssims els millors de NZ!!!