dimarts, 4 d’octubre del 2011

Petits moments


Sovint penso que el que escric no són més que petits instants insignificants aparentment però que en realitat són el que donen sentit a tot plegat.

Petits moments que són grans. On gaudir dels plaers de la vida és tant gratificant com per als rics tenir diners. Simplement els valors canvien. El que abans potser no hi donava tanta importància o simplement passava desapercebut ara és tot el contrari.

Petits moments de màgia. Viure dintre una rutina que no és rutina, on cada instant és diferent i t'aporta coses noves. No saber mai el què t'espera tot i saber-ho. I és que poder tenir la companyia de persones de varis països tots units és meravellós.

Petits moments d'aprenentatge. No tan sols aprendre anglès, aquí s'aprèn de la gent, de les cultures, de les diferències entre els països. Què és bona educació per uns i no per a uns altres. Com dir “Hola” o altres frases típiques en diferents idiomes és una cosa que espero algun dia ser capaç de recordar, de moment només puc fer que demanar-ho per n-èssima vegada!

Petits moments d'amistat. Tot i provenir móns sovint molt i molt diferents, és impressionant com poden arribar a trobar nexes comuns. I aquí és a on es comprova que la globalització és un fet.

2 comentaris:

Unknown ha dit...

Com m'agrada poder-te llegir dient això! Recorda que ara fas fotogrames, i un dia passaràs la pel·lícula. Gaudeix de cada instant :)

Laura ha dit...

germaneta!!! M'alegro molt que visquis cada moment, aprofita-ho al màxim que ja veuràs com en encara se't farà curt.

See you soon.