dimarts, 22 de novembre de 2011

Dia de gos però productiu

Avui el dia era tant gris com el meu estat d'ànim. Així que m'he sentit aliviada al veure que no feia sol però que tampoc plovia. Un dia d'aquells que de sobte et ve la necessitat imperiosa de jaure i no fer absolutament res. Només dormir, a sota una manta mirant tele-basura i programes sencionalistes, d'aquells on la gent va a la tele a explicar les seves misèries i a barallar-se.

Així ha estat la meva tarda. He fet campana de l'escola. El matí ha sigut un dels més llargs que he tingut mai en aquesta escola. El motiu, després de fer treballar les neurones de valent, ha sigut que els calmants són un pèl massa forts, així que deixem les drogues dures, per continuar només amb les toves.

Un cop tema solventat, i amb la meva supermigdiadeta, he fet camí cap al cine. "Contagion" ha estat l'afortunada. Calia aprofitar el dia que anar al cine és barat ($10.5 = 6.5€). Un dia normal costa gairebé el doble. Molt interessant, encara que no crec que és d'aquelles que no a tothom agrada.

I per arrodonir el dia sopar "d'aniversari" amb la Tomoko. El passat dissabte va ser el seu aniversari i fins avui no hem pogut celebrar-ho juntes, així que ha tingut un regalet incorporat. Com que li agrada cuinar i sempre predica que vol saber quina és la cuina típica neozelandesa (que per cert no n'hi ha), què millor que un llibre de receptes?

I després a fer colzes, bé vull dir fer colze, ja que un està fora de joc.