dijous, 3 de novembre de 2011

Quin futur m'espera?

Desde que vaig prendre la decisió de marxar en terres tant llunyanes, aquesta és una pregunta que no he parat de fer-me:"quin futur m'espera?".

Ara que ja fa temps que la sensació de temporatilitat s'ha apoderat de la meva vida, sembla que no hagi de tenir fi. Tot, absolutament TOT, està condicionat per la incertesa de no saber cap a on navegar, si més no, no amb prou claretat.

El primer objectiu: Anar a estudiar anglès a l'estanger. Complert! Estic aprenent molt i no només anglès, si no de la gent, de les diferent cultures etc.

El segon objectiu: Aprovar l'exàmen del CAE (Cambridge Advance Exam). Bé, aquest és un dels més difícils. La primera part de l'exàmen és el dia 1 de desembre i l'última el 7. Només em cal una mica de sort i que l'exàmen sigui fàcil!!!

Ara que estic veient que això s'acaba toca tornar a pensar en el futur de nou. Tornar a Catalunya, allargar la meva estada, viatjar per altres països, treballar, estudiar... Moltes coses a pensar i poques ganes de fer-ho, sincerament... L'únic que sé segur és que trobar una feina a "casa" cada cop pinta pitjor i això sí que dóna per pensar. Per altra banda l'enyorança després d'uns quants mesos a l'altra punta del món em fan venir ganes de tornar i abraçar als meus!!! (però no pas ben de pressa, eh!? :P)

De moment, la primera decisió que he pres sobre el meu futur més immediat, és viatjar una mica més per Nova Zelanda. I és que em té el cor robat. Com més en descobreixo més ganes tinc de conèixer-ne més!!

A vegades desitjaria que aquests moments de màgia que estic visquent no s'acabessin mai. M'agradaria no tocar de peus a terra de nou i quedar-me en "el paradís", ara que l'he descobert. Però per tal de fer el meu somni realitat caldria un cop de sort d'aquells que són impossibles o bé jugar a la loteria o bé anar al casino aprendre a guanyar i no perdre o tenir algun parent ric o descobrir una mina d'or o casar-m'he amb un home ric!!! :P Ah! i s'accepten més suggeriments!

Continua somiant Alba, alguna dia hauràs de tornar a la realitat!! Però ben cert és allò que diuen que somiar és gratis... jo estic visquent en un somni, no és marevellós?

3 comentaris:

Marta Oliveró Serrat ha dit...

Buscar feina a Nova Zelanda és una opció?

Podries estar-t'hi una temporada més.

Dolo ha dit...

És difícil el tema feina a NZ.
Jo optaria per arreplegar un maorí d'aquests 4x4, tipus armari, morenassos i forts com un roure! hehehe
Si trobes feina, avisa'm! busca-me'n per mi i el meu home, que estem kiwienyorats !!!!!
Una abraçada!

Alba ha dit...

Doncs buscar feina a NZ és molt més fàcil que a Catalunya i amb diferència. La qüestió és aconseguir el visat.

Però bé, Dolo, jo em quedo amb la teva idea buscar algun maori ben fort i ben plantat. La qüestió és que no he tingut el plaer de conèixer-ne cap de jove!!!! jejejeje