dilluns, 21 de novembre de 2011

L'endemà...

Després d'un gran cap de setmana, venen les conseqüències. Avui, m'he llevat com de costum per anar a classe. Un cop allà no sabia ni com seure. Han sigut dues hores mortals. He provat varies postures, però com que no podia recolzar el colze, doncs encara ho feia més complicat. Per no parlar de les marevelloses cadires amb braç que són immillorablement còmodes!

Després, a l'hora d'esmorzar he marxat i he anat al metge altre cop. M'ha fet una radiografia. Diagnòstic: el colze està sencer i d'una sola peça, per tant només és un cop fort. I com que el metge d'avui tampoc no era guapo, tampoc no he comentat res del meu pobre os de la cua. Els mateixos calmants han de servir per tot.

Per cert, ja fa uns dies que ha posat decoració nadalenca als carrers. Aquí hi ha un exemple del què han posat al carrer K. La de Queen St. encara és més horrible. Espero fer-ne fotos en breu.Aquí hi ha dos exemples de com d'orgullosos el kiwis estan dels seus productes nacionals. El de l'esquera una salsa de tomàquet, tipus ketchup. I a la dreta, un refresc, que segons diu l'etiqueta és "mundialment famós a Nova Zelanda"