dilluns, 4 de juliol del 2011

Canvis a la vista

Despré del primer mes aquí, he estat fent números, així per alt i no quadren per enlloc. L'estada en família més el transport (caríssim) em suposa una enorme despesa que he d'intentar reduir. Així que m'he tirat de cap a la piscina i he començat a navegar... Pisos compartits, habitacions compartides, amb gastos inclosos, no inclosos o bé parcialment, zones, barris, etc. El que tot això té en comú és un nom: car. Aquí es paga per setmanes. Doncs res, ara tinc feina uns dies anar mirant a veure què trobo.
Només espero poder haver-me traslladat quan arribi la meva germana. Amb ella tenim previst viatjar les 3 setmanes que estarà per aquí. La ruta encara està per veure, a l'illa nord, tinc força clar a on s'ha d'anar, i a l'illa sud, encara no, però temps al temps...

Amb la Nala ens avenim força bé, sobretot pel tema dinar i compres. Compartim el menjar, demà farem un experiment que espero que ens surti bé. Hem comprat sobres de pasta i volem cuinar-los al microones de l'escola. Com que els sobres són per vàries racions, n'hem comprat un cada una. Avui hem anat a New Lynn (centre comercial), i ha flipat, feia aquelles "ooooo" tant típiques i mítiques dels coreans i llavors deia, "gogogogo" (que bàsicament volia dir: va anem-hi, i mirem que és molt maco però no pensem comprar res). Després xerrant amb la Kerree ha dit que a les asiàtiques es tornen bojes anant de compres i m'ha dit "si tu et penses que a tu o a mi ens agrada anar de compres, t'equivoques de mig a mig: les asiàtiques són sens dubte les reines de les compres. Encara que siguin unes pobres assalariades que cobrin una misèria, van amb la visa que treu fum i no et pensis que es compren qualsevol cosa, sinó tot de marca i no són precisament ni falsificacions ni imitacions." i la Nala anava fent que sí amb el cap. Evidentment llavors ha vingut la meva pregunta: "i com s'ho fan per pagar-ho?", doncs se suposa que els pares i/o marit en les que estan casades.

6 comentaris:

Marc ha dit...

160$/setmana (absolutament tot inclòs) és un bon tracte.

Que no nos embauquen!

Alba ha dit...

Consideres que un preu superior és car no?
He vist coses més barates, però sempre hi ha alguna cosa que no està inclosa...

Dolo ha dit...

Hola Alba, sóc la Dolo de Taradell i us vaig seguint al Marc i a tu i a tots aquells que esteu gaudint del meu país preferit...
Et deixo el bloc del meu viatge per si et pot servir per fer-te una mica de guia del que no et pots deixar de visitar si vas a l'illa sud. Si necessites alguna dada o saber distàncies/hores entre un lloc i l'altre ... no sé :)
http://alaltrapuntadelmon.blogspot.com/

Que vagi molt bé. Ens llegim! Una abraçada des d'Osona.

Albeta ha dit...

uoooo! dada curiosa això que a les asiàtiques els hi encanta anar de compres (i tot de marca) i q ho paguen els pares i els marits... això no ho sabia... Alba, busca't un novio asiàtic per una temporada :p jejejeje és conyaaaaa!

Doncs aviam si tens sort buscant un piset, almenys segur q t'estalviaràs forces diners amb autobusos, amb tot el demés ja no ho sé: aigua, electricitat, gas, escombraries, despeses d'escala.... creuarem els dits!

Uooo quina enveja q em fa la Lauraaaaa, jo també vull venirr! aquesta setmana potser compro una quiniela aviam si tinc sort... jejeje

Au idò! ja saps que et toca aquests dies: estudiar (q recordo haver llegit q la setmana passada no et va anar gaire bé el control) i mirar per internet/guia de viatges la illa sud! ;)

Un petonet gegant wapaa! ja saps q et trobo mooolt a faltar! Aniré a la platja per tuuu! :p (t'he d'intentar fer enveja amb alguna cosa, no pot ser q només me'n facis tu estant a kiwilandia ;) )

muaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!

Alba ha dit...

Moltes gràcies Dolo!! Segur que em servirà i molt! Aviam si m'ajuda a aclarir una mica el què s'ha de fer. L'únic que em fa por és que ara és hivern i hi deu fer un fred de déu al sud, però bé, s'ha de viatjar i conèixer!

Albeta, doncs intento anar descobrint coses de la gent. Quan vulguis venir ja ho saps, aquí estic! :P Ah! Si pretens fer-me envenja dient-me que has anat a la platja, bé jo també hi vaig...

Albeta ha dit...

però no a prendre el sol i menys a passar calor :p jajajaja

D'aquí a aconsegueixi reunir els diners per venir-te a veure ja farà anys que hauràs tornat ;)

Muaaaa