dilluns, 18 de juliol del 2011

Vaga d'idees

Us anuncio que desde diumenge al matí les meves neurones estan de vaga indefinida. Així que no sé quan podré tornar a escriure alguna cosa interessant.

L'únic que puc fer és un breu resum del diumenge i d'avui:.
(jejejeje)



Ara en sèrio, ahir diumenge vaig anar a Motat, el museu del transport. Molt xulo. La veritat és que a part de ser interessant em va fer pensar en vària gent. Tractors, pots de llet, carretes, xerracs primitius, eines del camp també antigues, camions de bombers, trens, trams etc etc. Estic convençuda que al meu pare i a la meva mare els hi encantaria!

Avui un dilluns normal, res d'especial. Fins a després de l'escola no m'he tret la son de les orelles, però a part d'això bé.

Ah! em sembla que una neurona ha resucissitat i m'ha dit que estaria bé comentar que dissabte va ser la primera nit que vaig sortir. La veritat és que la vida nocturna transforma completament la ciutat. Vaig anar a dormir a quarts de 4. I el sol agradable del diumenge al matí a part de no deixar-me dormir em va rostir la cara.

1 comentari:

Albeta ha dit...

Breu però concís! :)

Noia, no has d'esriure cada dia sinó quan et vingui de gust o tinguis coses per explicar! No ha de ser una obligació sinó una il·lusió, pensar "ostres avui m'agradaria q els q pensen amb mi sàpiguen q he fet això o això altre..." ;)

Muaksssssss