diumenge, 27 de novembre del 2011

Cap de setmana a Waiheke Island

Aquesta setmana ha sigut la última per a l'Stefan i el Helge a l'escola. Els dos són alemanys i ara viatjaran unes setmanetes abans de tornar a casa. Així que el divendres al pub els vem dir a reveure!

Aquest cap de setmana ha tocat anar d'aventura amb amb les alemanyes i suïssos a l'illa de Waiheke. De fet no ja hi havia estat amb la Laura i la Maria. Aquella vegada vem agafar el bus. Aquest cop ha sigut diferent. Hem llogat un cotxe i hem recorregut l'illa de dalt a baix, de nord a sud i d'est a oest.

El dissabte el matí el temps no va acompanyar gaire, però això és Nova Zelanda, així que no va tardar gaire a canviar. A la tarda visita a una fortificació militar. Túnels foscos, i escales, moltes escales. Mentre la Tina feia la migdia, la resta estaven allà dins perduts.

Al vespre, després de deixar els trastos a l'alberg amb piscina, vem anar a sopar pizza a una de les pizzeries més famoses. Segons el Tobi, alemany, és la tercera pizzeria més famosa del món. Bé, no sé si és veritat o no, només puc dir que el lloc era molt xulo caret i bonissim.

Al vespre gresca a l'alberg. Però me'n vaig anar a "joc" com les gallines. Vaig treure el cap, saludar i els vaig dir fins l'endemà. Es veu que quan va arribar la Tina a l'habitació li vaig cardar una mirada que gairebé la mato, doncs bé, no tinc record ni tan sols d'haver-la sentit arribar. El què si recordo és quan van arribar la Henny i la Maika. Es veu que la mirada va ser si fa no fot la mateixa, els vaig damanar a quina hora ens haviem de llevar i aigua (això sí que ho recordo).

El Roman (Suís) era el nostre conductor. No sé a on li van regalar el carnet de conduir, però fins i tot les dones conduiexen millor que ell. Per sort, el segon dia la cosa ha millorat un pèl. El Tobias (Suís, popularment conegut com "Adolescent") era el nostre GPS.

Avui ha tocat el primer bany de l'any. Ha sigut especial. No cada dia ets pots banyar a les aigües del Pacífic!! Tot i estar congelada, he aconseguit fer-hi una capbussada. Genial. I poder jaure sota el sol roent de Nova Zelanda amb un ventet que sovint molestava una mica. Només calia estar al cas de posar-se crema per no cremar-se.






Roc amb cara de peix


A la pizzeria


La piscina a la qual no m'he banyat


Pretty girls
Our "GPS"



My lunch - El meu dinar
I mentre a Nova Zelanda se celebraven eleccions generals ahir i cercavila del Pare Noel a Auckland avui, nosaltres estaven la mar de tranquils i feliços a l'illa de Waiheke.

2 comentaris:

Albeta ha dit...

Pizza.... mmmm... nyammm!

Una bona excursioneta, no? Hi ha una foto que vas amb les leggins que estàs molt fashion! ;) NZ et provaaa, wapaa!

muaaaaaa

Alba ha dit...

jajajaja Albetaaaaaaa NZ m'engreixa, tant de felicitat com de quilos :P