dimecres, 23 de novembre del 2011

Exàmens, bromes i ordinadors

Avui al arribar a classe he descobert que el meu profe, estava malalt i com que ahir ja ho va preveure, ens ha tocat tot el sant dia fent exàmen com si el de debò fessim. Esgotador.

El meu dinar a base de sushi ja és un habitual en la meva dieta. I és que he descobert que el menjar japonès és un dels millors, bò, econòmic i saludable.

Després d'entregar la meva sol·licitut de visat ha tocat fer una reclamació a l'agència a on vaig contractar el meu últim viatge per terres kiwis ja que encara no m'havien enviat el mail amb la informació que necessitava. Ha sigut dit i fet. Si és que a tot arreu les coses sempre van igual, despistats o ineptes (depenent del punt de vista) el món n'està ple i tot.

I l'anècdota del dia. La Sue ha vingut a casa. Feia dies que em reclamava que li passes les meves fotos i per fi ha arribat el gran dia. M'ha demanat si sabia què li passava al Marc que havia anat a la biblioteca. I li dic, dona, és que en dues setmanes tenim l'exàmen, hi ha anat a estudiar i em diu que no, que ell li havia dit que hi havia anat a jugar a golf. I em diu: saps què passa que juguin a golf a la bibliotecaaa?? M'ha fet pixar de riure!!!! no havia entès que era una broma!!!

I després ha tocat batalla campal amb l'ordinador, els virus, les fotos, els antivirus, les memòries i les hòsties amb vinagre!!

3 comentaris:

Marc Fonoll ha dit...

Sue[17:45]: Where r u gone?
Marc[17:49]: Library!
Sue[17:49]: For study?
Marc[17:50]: No, to play golf.
Sue[17:54]: What? Playing golf in the library? Aha..! U will meet someone and go to play golf? Anyway i'm going to Alba's! Enjoy golf!
Sue[18:09]: Hahahaha, now I understand.

Alba ha dit...

Exacte!! bonísssssssim!!! jajajaja

Marta Oliveró Serrat ha dit...

M'heu fet riure molt.