diumenge, 31 de juliol del 2011

Cap de setmana atrafegat

Desde divendres sortint de classe que no he parat ni un sol minut fins ara, però bé la calma no durarà gaire.


En principi el divendres havia d'anar a una festa de pijames que al final es va canviar per dissabte i no va ser de pijames. No problem, l'alternativa va ser ràpida, cap al pub a fer-la petar amb gent de l'escola, després cap a sopar amb la Maria (russa) i el seu xicot kiwi (Dave). I després de ruta per alguns locals de la zona. Van venir els amics de del Dave i més amigues de la Maria. També vaig conèixer altra gent de l'escola i altres estrangers que viuen aquí. I a les 3 vaig agafar l'últim bus cap a casa.

El dissabte havia quedat amb el Tommy i la Tomoko al matí, però la Tomoko treballa massa i no estva en condicions. Vem tenir nova incorporació: una noia taiwanesa de 15 anys. I no us en puc dir el nom perquè no tenen clar quin és el seu nom "anglès".

Però aquí no es va pas acabar el dia ni molt menys! Vaig fer el sopar, mandonguilles amb sípia. I després cap a la festa.Vaig marxar d'hora. Us imagineu quina pinta faria si fos morena? Doncs continueu llegint!

Avui toca ajudar a fer el trasllat a la Nala.

I demà ben d'hora al matí per a mi, aquesta nit a Catalunya, arribarà la Laura!!! Espero que no estigui massa cansada del viatge i pugui disfrutar ja des del primer moment!


2 comentaris:

Laura ha dit...

Nena! ja tic a seoul fent escala! the fet cas amb els horaris de dormir i no dormir pero ara mateix estic morta! no se si aguantare 4 hores mes sense dormir... Doncs res ens veiem en unes horetes!!

Alba ha dit...

jejejeje Molta sort!! Campiona, intenta aguantar que tu pots!! Fins d'aquí a res!