dissabte, 3 de setembre del 2011

Auckland o no

L'ambient que es respira al carrers canvia a marxes forçades. Supos que també influencia que és cap de setmana. Molta, molta, però que molta gent. A les 3 de la tarda ja he vist els primers turistes torrats.

Munten i desmunten carpes, escenaris etc etc. En part, m'ha fet pensar una mica en la fira de St. Feliu. Aquell ritme frenètic de no córrer però no parar. Els nervis d'última hora a flor de pell, el operaris intentant treballar al bell mig del carrer inundat de gent passant entremig i també pel zumb zumb constant dels cotxes, per tant sovint amb cara de pocs amics. La veritat és que el ritme de la ciutat és diferent, es nota que alguna cosa ha canviat. Divendres vinent serà el pimer gran dia dels pròxims 2 mesos d'emocions intenses pels Kiwis i els amants del rugbi.

Avui dia de dir adéu a més gent de l'escola. Al final he descobert que encara hi ha més gent que marxa. Sortosament no tothom ho fa del país. Alguns, molt i molt pocs, es queden per treballar. Avui hem celebrat amb un sopar a les 5 de la tarda, si si, a les 5 de la tarda a un japonès. Qui coi sopa a les 5?? Doncs ningú, excepte un grup reduit format per taiwanesos, coreans, japonesos, turcs, xinesos i jo. I perquè tant d'hora? Doncs la veritat és que encara ara no ho he entès.

Després del sopar hem anat al Karaoke, i només voldria destacar algunes cosetes. Encara que els asiàtics tenen fama per ser fans devots d'aquest tipus d'entreteniment, no tots els hi agrada ni tampoc significa que tots cantin com els àngels. La segona cosa, és que alguns a part de cantar ens han fet una demostració ballant el Michael Jackson que ens ha deixat de pedra. I per acabar la vetllada, que millor que una partida a l'uno!


4 comentaris:

Gemma ha dit...

Hola noieta!!

Cada cop alucino més amb la quantitat de coses noves que et passen i descubreixes...

Això de sopar a les 5, suposo que t'has afartat com un lladre perquè sinó a les 9 de la nit deuries tenir una gana que t'haguessis menjat... una vaca??jejeje (és per continuar parlant d'aquest animal que tant ens agrada mencionar quan s'acaben les vacances i hem menjat més del compte)

Cuida't molt!! i continua escribint que m'encanten les teves explicacions, a vegades iròniques, i sempre envejables (enveja sana, eh??).

Molts Petons!!!

Alba ha dit...

Ai Gemmetaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!

Doncs el tema de sopar a les 5 i afartar-m'he com malauradament ja va sent habitual no ha sigut ben bé així, m'he hagut de saltar una part de la història que em posa de mala llet. Només et diré que el tema pis està molt i molt complicat.

I no sé qui coi es va inventar el terme "enveja sana" però redeus ja fa massa que m'ho diuen!!! jejejejeejejeje :P

Albeta ha dit...

Noia, cantes com una "almeja" i no em refereixo pas a cantar de cantar amb la veu, sinó que enmig de tants asiàtics qualsevol no es fixaria amb tu... Ja ho deies tu un dia, al final aprendràs més twainès, coreà etc que anglès...

Ale doncs, practica de jugar a l'uno que quan tornis t'apallissaré ;) (o no!)

muaksss

Alba ha dit...

jajajaja tu sempre tan simpatica!! Be aqui he descobert noves normes, aixi que te les haure d'ensenyar!

Apalin mosseta cuidat mooooooolt i practica que quan torni tenim una partida pendent! :)