dimarts, 20 de setembre del 2011

Falsa alarma

Després d'un dia de classe més aviat dur, d'anar a la biblioteca, ens hem reunit al pub per dir adéu a la Ria i al Charlie. El Charlie torna a Corea i la Ria se'n va mig any a Austràlia a contiunuar estudiant anglès.

Quan he arribat a casa, estava dubtant què fer si fer els deures (ffff poques ganes), si estudiar (mmm serà que...no), si buscar pis (no hi ha res), escriure al blog (tot i que no sabia el què). Doncs senyores i senyors, la resposta això ha vingut sola al cap de pocs minuts de navegar pel web.

De cop i volta comença a sonar l'alarma antiincendis. Amb les altres dues companyes d'habitació estavem dubtant què fer. Finalment hem sorit al carrer. Jo amb pijama, m'he posat la jaqueta i equipada amb el bolso i l'ordinador cap a passar fred. Sort que no en feia gaire.

Quan hem arribat a baix hem descobert que tres dotacions de bombers ja estaven davant la porta. He publicat al facebook el què estava passant i he tancat l'ordinador. Amb la japonesa, la meva companya d'habitació desde fa uns dies, hem fet fotos tant als camions com als bombers. Dit i fet moments immortalitzats.

Aquesta és la segona experiència amb falsos incendis. Pel què sembla, quan en un edifici es dispara l'alarma antiincendis NOMÉS els bombers la poden parar. I armats amb malls i destrals, han entrat a l'edifici. Al cap d'una mitja hora, tot ha acabat en un no res i tots cap a dins que no ha estat res.




4 comentaris:

Marta Oliveró Serrat ha dit...

Quin ensurt! Sort que ha acabat sent una experiència relativament divertida.

Fan impressió les fotos.

Albeta ha dit...

jejeje has tingut una nit mogudeta!

Veig que als japonesos/asiàtics els hi encanta fer el símbol de la victòria... em sona que en algun moment vas explicar el perquè... però ja no ho recordo :p

muakiss

Alba ha dit...

Bé, la veritat és que després d'haver estat tot el sant dia al carrer, no és que em vingués gaire de gust tornar-m'hi a estar una estoneta més. Però bé, ens ho vem prendre amb humor, rient i fotografiant el moment!

El símbol de "V" per als japonesos, en genral està passat de moda. Per als coreans no m'han sabut dir cap significat exacte, simplement "és guai"

Laura ha dit...

Vaja, ja veig que els bombers continuen fent la seva aparició espectacular... Veig que en el fons hi ha coses que no canvien a NZ! jejeje

Cuida't molt!