dijous, 1 de setembre del 2011

RWC

Rugby World Cup (RWC), o en català diriem Mundial de Rugbi.

El divendres dia 9 de setembre, aquest no l'altre, comença el RWC. Auckland s'ha tornat boig. Ja fa temps que observo que hi ha obres per tot arreu, doncs ara estan treballant més que mai i ho estan acabant. Lletres gegants al bell mig del carrers, que a peu plà i ple de gent o bé de cotxes no és fàcil de llegir. Quan en tingui fotos ja les penjaré. Carrers que fins ara estaven tallats els obren, a la biblioteca han posat un monument de la comunitat xinesa en germanor amb NZ recordant els Jocs Olímpics de Beijing, etc etc.

Avui ja han començat a arribar les primeres delegacions internacionals. I el més curiós de tot és que l'Sky Tower cada dia és d'un color diferent. Cada dia representa els colors d'una selecció i/o país.

Han posat més busos, més freqüències, han millorat la senyalització de les parades del bus. Ara està més clar quin bus para a cada lloc. Fins i tot hi ha un bus gratis!!! el vermell que crec que de moment serà el meu company de viatge dels matins.

Estan instal·lant panells informatius a tot arreu, han obert zones construides especialment per a l'ocasió. Els locals estan plens de banderes de les nacions i dels equips de rugbi (no sempre coincideixen).

I el millor de tot, els preus de l'allotjament. Ja fa uns dies que a alguns llocs han apujat preus, la gent es torna boja. Tot està impossible, els albergs plens a rebossar, els pisos també.

3 comentaris:

Albeta ha dit...

Buf! Imagina't que un dia veus l'sky power amb els colors de la bandera espanyola... llavors si que ploraràs i no pas d'alegria :s... Però potser amb una mica de sort el rugby espanyol no participa i no t'emportaràs cap disgust...

Laura ha dit...

Casum els Kiwis! Ja podien haver millorat els senyals abans, no havia qui els entengués, en certs llocs semblava que parlessin un llenguatge completament diferent! En fi, sempre val més tard que mai, el pitjor és que ara jo ja no en puc gaudir... snif, snif....

Així allò que vam veure de l'Sky tower l'última nit que vaig estar a Auckland ja era això???

Curiós, només espero com l'Albeta que no hagis de plorar....

Alba ha dit...

Albeta, es veu que el país del qual no vull mencionar el nom, té selecció (si la memòria no em falla). NPI.

Laura, tema senyalització no parlava pas de les carreteres. Sinó indicacions per als vianants, bàsicament. A més, com vols que millorin els senyals si només tenen 4 carreteres malcontades? jejeje