divendres, 9 de setembre del 2011

Contar ovelles i últimes hores abans del RWC

Contar ovelles diuen que va bé per dormir. Bé, em sembla que mentre continui visquent a l'alberg, especialment ara que começa el RWC, l'hauré d'aplicar dia sí dia també. I és que hi ha molt moviment de gent a dins com a fora, festes, tant a dins com a fora. I per no parlar que ara la recepció està oberta sempre 24 hores al dia, la qual cosa significa que a qualsevol hora pot arribar algú nou a l'habitació amb tot l'enrenou que això suposa. 1 ovella, 2 ovelles,....

Ahir dimecres va ser l'últim sopar i l'última festa per al Tommy. Divendres, quan comenci el primer partit del mundial pujarà a l'avió. Així "a reveure Tommy, algún dia!". 

Després de varis dies de sospitar que algú es bebia la meva llet i feia ús del meu pot de mantega, ho he confirmat. Diumenge vaig comprar 3 litres de llet i en bec una tassa cada dia, per tant són 4 tasses i avui he acabat la garrafa. Si una tassa són uns 250-300ml, per tant són entre 1 i 1,2 litres, per tant hauria de tenir més de mitja garrafa.

Per altra banda, avui després de fer el cafetó a la tarda, he anat a donar una volta al "Waterfront", que és a on tindrà lloc la cerimònia d'inaguració dels mundials. Estudiant la millor posició per situar-me. Tot i que no crec que pugui triar. Tenint en compte que aquest lloc hi caben aproximadament un quart de la gent que s'espera. La resta s'haurà de distribuir pels carrers annexos i prop de les pantalles gegants que s'instal·laran en varis punts propers i al camp de rugbi.

9 comentaris:

susana ha dit...

Hola Alba,
suggerencia pel tema de la llet: a la garrafa possi el teu nom i també un cartellet que digui "DON´T TOUCH" i si no funciona i hauràs de possar un candau.Una abraçada, ets genial!

Laura ha dit...

collons! Mira que hi ha tenir el morro de menjar de gorres a base del que compren els altres!!! No sí al final hauràs de posar candau a la bossa del menjar hi tot, o potser millor posa-hi una alarma ben sorollosa. Així l'espantaràs de valent... Deus estar de molt mala llet pel tema... però un candau a la bossa de la compra no seria mala solució...

A veure si pots agar un bon lloc per poder veure la inauguració..

Per cert avui he deixat a la feina "el gorro" dels All Blacks, se suposa que certa persona, a qui vaig fer molta enveja, el passarà a recollir aquesta tarda...

Apa cuida't molt maca!

Laura ha dit...

Sussi, per poder deixar el menjar a les neveres o prestatges és obligatori posar el nom, l'habitació i dia de sortida, si no el personal de neteja el treu i el regala a altres usuaris...

Penso que és millor un candau o una alarma...

susana ha dit...

Laura : D'on has sortit? d'acord desconec el tema. o escarmantar-los i fical's-hi algo, com picant...

Mª Alba: Taps per les orelles?

Laura ha dit...

Molt bé Maria Sussi ;D

He sortit de casa meva, i tu? :D sempre simpàtica, eh?

Esperem que hi pugui posar remei o enganxar al lladre infraganti... jejeje

Marta Oliveró Serrat ha dit...

Alba, vaig seguint les teves aventures amb els kiwis.

Coi amb els lladres!

Crec que posar-hi alguna cosa que li faci mal de panxa al lladre seria una manera d'espantar-lo i enxampar-lo. Potser miro massa Fletcher i Colombo ;)

Ja ens explicaràs.

Gemma ha dit...

Hola Alba,

amb el tema dels lladres, i si hi poses una nota que digui que téns una malaltía contagiosa o alguna cosa per l'estil...?

petons.

Alba ha dit...

Gracies a tothom per les suggerencies. De moment el que he fet es no comprar mes llet.
Si poso un cartell "No tocar" penso que la gent encara estara mes temptada a fer-ho.
Ara la millor es comprar llet i quan s'acabi posar-hi alguna substancia no identificada. Pero em perdria cara dels lladres quan ho tastessin. Aixi que de moment encara no he pres cap decisio.

Laura ha dit...

Com està el tema dels lladres de la llet? s'ha contagiat cap algun altre producte?

Marta: m'encanta la teva idea, simplement genial!!!