dimarts, 27 de setembre del 2011

NZ i 3r món

Nova Zelanda és un país prósper, relativament ric on s'hi viu una vida relaxada. La city, tot i tenir més o menys el mateix nombre d'habitats que Barcelona, i gratecels, no s'hi viu estressat, tot el contrari. Bé de fet si es compara el centre amb els suburbis, evidentment és molt i molt diferent.

Molta gent viu en cases, còmodament. Malauradament no solen tenir un sistema de calefacció centralitzat. Solen estar molt mal aillades, de manera que la humitat penetra fàcilment, per tant necessiten molta ventilació.

L'altre tema són les moquetes. Tot pis, fins i tot l'escola està emmoquetat, excepte cuina i lavabo. Com és que no se'ls ha acudit que això és molt antihigiènic???

Però el què els fa estar més orgullosos és de la marevellosa connexió a internet. Això sí que és realment viure en la prehistòria! Lenta i cara. I amb això ja està tot dit.I perquè em queixo ara que ja fa gairebé 4 mesos que sóc aquí? Doncs bàsicament perquè l'estic sufrint molt i molt....

4 comentaris:

Marta Oliveró Serrat ha dit...

Ens trobes a faltar ;)

Seràs molt ben rebuda aquí. Hi ha algú molt especial que té moltes ganes de que tornis.

Dolo ha dit...

No rondinis tant cony! Aprofita el màxim tot el que et dóna aquest meravellós país i la seva gent, i els companys que tens. I si un dia no pots connectar, doncs llegeixes tres pàgines més d'un llibre i punt! :)
Coi de jovent que no està mai content! Una abraçada.

Laura ha dit...

Para de queixar-te tant i dedica una mica d'atenció a les preguntes sense reposta, secció boníssima que últimament tens força abandonada. Estem esperant la pròxima entrega.

Alba ha dit...

Marta, ja ho se que hi ha algu que em troba molt a faltar, nomes espero que la cuidis molt!!! jejeje

Dolo, tens tota la rao del mon! Soc una rondinaire! jejeje

Laura, tot al seu temps. Per cert, s'accepten contribuicions. Per tant si em vols enviar quelcom ho penjare!!