dijous, 22 de setembre del 2011

Conseqüències


Després de "la gran" aventura d'ahir, aquesta nit ha sigut díficil dormir. Pensar que el cor anava a mil de tan sols pensar que m'havia passat una cosa fora de la rutina, era ja un gran què. (No us ho cregueu ni de conya, visc cada moment com "un gran moment"). I per cert, al matí no hi havia aigua calenta...


Bé, la qüestió és que a les tantes de la matinada, ha arribat la quarta companya d'habitació torrada com una cuba. Sorollosament s'ha posat a dormir i a roncar com una campiona. Si l'altre dia em queixava, avui amb més raó... La mare qui l'ha matriculada!


Quan he arribat de classe, me l'he trobada divagant per l'habitació amb una ressaca de mil dimonis. Britànica. Feia unes dues hores que s'havia llevat i ni tan sols sabia a on parava. Bona mossa un cop s'ha asserenat.


Poc després de les 8 del vespre, havent sopat, estavem les 4 companyes a l'habitació, i sentit el gran rebombori que feien els de Tonga, hem decidit "vestir-nos" i ajuntar-nos a la festa. I és que a les 8 ha començat un parit més el mundial de rugbi, Tonga vs Japó. Així que totes decidides, enfilem camí cap al pub que es troba a sota mateix de la nostra habitació.


La japonesa ens ha convidat a pizza. I com no podia ser d'altre manera, les 4, (francesa, britànica, japonesa i jo) animavem als pobres nyicris japonesos, discretament això sí. Tampoc no calia cap enfrontament amb els aficionats rivals. I com que l'interior del local no hi cabia ni una sardina, en hem armat de valor per aguantar el gèlid vent d'Auckland, i gaudir del partit a la terrassa.


La cosa però ha acabat amb un final decebedor per al japonesos. Tot i lluitar de valent no han pogut vèncer el seu rival. De fet Tonga és el primer partit que guanya i crec que el Japó encara no n'ha guanyat cap. Immediatament després els aficionats han sortit al carrer: cridant, xisclant, fent sonar les "bosines" dels cotxes, etc etc.


Total, que avui dimecres (dia de sortir de festa per als estudiants) més la celebració de la victoria de Tonga, més altres afegits serà una nit més de les que podriem anomenar "entretingudes".