dimecres, 7 de setembre del 2011

Benvinguda dels Wallabies

Ja ahir vaig veure que havia arribat un pilot de gent nova a l'escola, tal i com va passar el més de juliol. 36 nous, si no recordo malament, una setmana normal en solen ser la meitat més o menys. I avui ha tocat el repartiment, i ni més ni menys que una Madrilenya i un Català.

He assistit, bé, vull dir he intentat aguantar a la presentació de l'equip Australià de rugby. La veritat és que l'acte ha estat força ridícul. Bàsicament hi havia una demostració d'animals i bèsties rares que es poden veure diàriament al carrer "Karanhape Road", altrament conegut com a "K road". Doncs bàsicament és el carrer dels transvestits, transexuals, prostitues, bars del rotllo, discoteques i demés. El que no es vegi en aquell carrer no es pot veure enlloc més. Ara també haig de dir que quan hi he passat de nit mai m'he sentit insegura, bé acollonida una mica sí per això... Doncs l'espectacle era gent de l'estil que volta en aquest carrer, però tot més formal... Crec que com que són els seus rivals i en l'últim enfrontament, el Trinations, van guanyar els Wallabies és una revenja.

I després, just abans d'anar a dormir que millor que una bona dosi de peli de por/ sang i fetge, d'aquelles que no et deixen indiferent i que són perfectes per posar-te nerviosa.... "Final distination 5". És el millor que es pot fer per passar una nit gairebé en blanc o en cas de dormir la combinació perfecte per tenir malsons.

Avui molts cotxes amb banderes dels equips de rugbi enganxades a les finestres. Alguns amb megafonia inclosa. Realment l'ambient és una bogeria. Gent per tot arreu, borratxos, transit...