dissabte, 6 d’agost del 2011

Hobbiton i Rugbi

Avui dissabte ha tocat un dia d'emocions intenses. Ens hem llevat a les 6 del matí i un cop llestes hem fet camí cap a Matamata. El poble més pro per a "La Comarca". Un cop allà el primer que ens han fet fer és signar un paper de confidencialitat que no podem revelar res del que hem vist ni ens han explicat. Normes molt estrictes. Com tot aquí, no té pèrdua.

Deseguida hem enfilat camí cap a Auckland a retornar el cotxe i plantar-nos a veure el partit: All Blacks vs Australia. Abans però ens hem trobat amb la Tomoko. Vem comprar les entrades per separat però hi hem anat juntes. Trens gratis per arribar-hi. A l'arribada repartien gorros i banderes, n'hem fet una bona arreplegada. Tot i que no entenc massa el rugbi ha estat molt emocionant. Sentir l'ambient i veure-ho en directe no té preu. I el millor de tot, el locals han guanyat!

Ara toca anar a dormir d'hora que demà agafem un avió cap a Christcurch. La veritat és que aquesta part del viatge encara no està planificada. Tenim moltes idees, o molt poques depen de com es miri, i relativament poc temps per fer-ho tot bé.

Per acabar afageixo que això de conduir per l'altra banda ho porto molt bé. El canvi de marxes automàtic és una marevella. I la companyia immillorable. Només ens falta una cosa: temps.

3 comentaris:

Gemma ha dit...

Hooooolaaaa!!!!

Que guai, aigües sulfuroses, danses maoris, ....UAUUUUU... jo també vull...

Vale que al blog no expliqueu res de Hobbiton però a la tornada el Marc us sotmetrà a una tortura fins que expliqueu tot el que sabeu sobre la "comarca"....

Per cert a Christchurch és on al febrer hi va haver un terratrèmol...

Tema All Blacks, o més ben dit tema samarreta, el Marc fa la talla XL (uns 48 cm d'amplada d'esquena), li agrada el color negre i que sigui la de l'equip. Tot això si la trobes, i si no pot ser per quan torni la Laura no passa res.

Apa, a seguir l'aventura que això cada cop és més emocionant... anireu a veure les balenes?

Molts petons de tots!!!

Laura ha dit...

No anirem a veure balenes, vam anar a veure pingüins. I demà toca Fiorland, faríem molt més si un lloc de l'altre no quedes tan lluny, si no fos tant car, i si el dia tingués més hores.... UFFFFF!

Albeta ha dit...

No ho entenc... perquè tanta confidencialitat?