dissabte, 13 d’agost del 2011

Les mitges mai són plenes

Avui ha sigut un dia a mitges. M'explico, hem anat a veure les famoses glaceres però no hem tocat el gel, no s'hi arriba si no és amb guia o amb helicòpter. Hem fet camí de poc més de 3 hores fins a Greymouth però no acaba de ser cap lloc del tot interessant. I per acabar-ho de rematar, el temps ha fet mig dia de cada.

Però amb això no vull pas dir que no haguem disfrutat com habitulament! Faltaria més! Les glaceres impressionants, quan hi hem anat encara feia sol, així que hem pogut veure clarament el contrast de colors entre blanc, blau i brut, així com també la cova.

Desrprés hem anat a un centre de recuperació de kiwis (l'animal) i hem pogut observar aquelles bestioles prou curioses. Són ocells sense ales ni extremitats superiors de vida nocturna en greu perill d'extinció. L'aigua l'extreuen dels aliments bàsicament, sobretot dels cucs.

I avui hem decidit que no cuinarem. Ni farem el sopar ni tampoc el dinar de demà. Com que avui és dissabte hem dit "què coi, avui anem a menjar porqueries tipus McDonnalds o KFC".

El tema de la pluja. No ens ha privat de fer res. Només ha plogut a la tarda. així que hem tingut un matí de sol, un migdia-tarda ennuvolat i ara tarda-vespre plujós. Però desde que la Laura va arribar és el primer cop que plou. Fins ara només sol, sol i sol, excepte el primer dissabte que va estar una mica trist el dia. I això val la pena remarcar-ho, perquè no és gens normal. Sobretot a la costa oest, on sabem que la precipitació és de més de 5100 mm anuals (a Catalunya si malament no recordo és d'uns 600mm), i fins ara només hem tingut sol i pocs núvols. Vaja, una sort increïble.

4 comentaris:

Albeta ha dit...

La Laura porta el sol!!!!!!!!

petonsss

Laura ha dit...

Això també ho va dir la Kerree quan vaig arribar, i també va dir que l'Alba havia portat el mal temps! :)

Laura ha dit...

Ara sí, us deixem algunes fotos, tot i que encara en falten, però així podeu anar fent un tastet.

Laura ha dit...

https://picasaweb.google.com/mirall10/NZLaura?authuser=0&authkey=Gv1sRgCImYoOKs-Yv-kgE&feat=directlink