dimecres, 3 d’agost del 2011

A punt de marxa

Ahir al matí vam anar al Mont Eden, un volcà que ara és parc que està a Auckland mateix. Com que feia molt bon dia vam poder tirar unes fotos precioses. Com que encara no les hem descarregat no us les podem ensenyar.

Al vespre vam fer sopar de presentació amb tota la colla de l'Alba, va ser divertit. Cap al final del sopar els vam ensenyar que portavem posades les samarretes Crtl+C i Crtl+V, i ens vam fer un fart de riure. Ahir novament ens vam sentir molt observades per tota l'allau de curiosos de veure unes bessones "Are you twin?". Gairebé tothom del sopar es va voler fer una foto amb nosaltres amb la nostra super samarreta posada! No tenim totes les fotos perquè la majoria les van fer amb les seves càmeres.

Ara marxarem cap fer les nostres vacancetes de veritat i dissabte tornarem a Auckland perquè l'Alba m'ha preparat una sorpresa per dissabte. Ja us explicarem.

Com que marxem i anem de backpackers (albergistes a la kiwiana) no sabem si disposarem de connexió a internet o no, així que no us preocupeu si l'Alba no escriu al bloc durant uns dies. De totes maneres tan aviat com puguem tornarem a escriure per anar informant. Evidentment penjarem fotos.

L'Alba diu que no passa res deixeu comentaris al bloc, al contrari li fa molta gràcia encara que no us conegui, de fet que importa, alguns/algunes ja us conec jo (Martona, per exemple!! ;D).

Fins aviat,


Laura

2 comentaris:

Gemma ha dit...

Hola twins!!! Us heu deixat fer fotos i no heu passat la panereta? Potser haguéssiu tret algún caleró...jejee

Pos ala, a viure de backpackers que sona molt guai, ja ens direu què tal és això... Alba, amb tots els pisos que t'has patejat no n'has trobat cap que fós prou digne, estàs disposada a passar 3 setmanes de backpaker...??? Ara que, si no trobes pis i li trobes el "gustillo" pots viure en un d'aquests albergs, no? Ara que un alberg aprop de l'escola i del centre de la ciutat no deu existir....

Apa doncs, a triunfar, que són tres setmanes.

Molts petons i bones vacances!!!

Gemma

Albeta ha dit...

Uoooo! si ara sou les dues qui aneu escrivint el blog vol dir q podreu escriure més, yupi! així estarem més al tanto de les aventures kiwinianes... ;)

Espavileu amb les fotosssss! que les vull veure ;) jejejejeje

petonetsss