dissabte, 20 d’agost del 2011

Organitzant festa per la Laura a l'estil Kiwi

Dia de relax a l'Illa de Waiheke. Hi hem anat amb la Maria. Ferri, botiguetes, platgetes, castells de sorra, recol·lecta de petxines per augmentar la merda acumulada per tornar a casa, etc etc. El dinar allà ha estat molt curiós. Amb la Laura hem demanat un plat que era sop a cremosa de marisc servit a dins un pa! Osti, a part de ser original era ben curiós. Més tard hem anat a fer degustació de vins i postres.

De retorn a Auckland, estava pensant: "hauries d'organitzar una despedida com Déu mana per la Laura", però per aquelles coses no tenia cobertura. Així que quan he arribat, tard al vespre he começat a enviar sms i dit i fet, cap a fer el got!

Ara estem al metro sopant i conectant-nos a internet gratis i anem a trobar-nos amb la gent.

2 comentaris:

Gemma ha dit...

Que guai, una festa a l'estil Kiwi,...i com és?? Sempre parles de coses a l'estil kiwi però hi ha algun kiwi a la vostra colla??

Espero que us ho hagueu passat bé.

Laura, a tu ja se t'acaba oi?? oooooh, però no pateixis almenys podràs explicar que has estat a Nova Zelanda!! Espero que m'ensenyis moltes fotos i m'expliquis moltes coses a la tornada, això sí després de dormir unes mil hores... Bon retorn a casa!!

Marta ha dit...

Laura, quines ganes de que m'ho expliquis en directe.

He estat deconnectada totes les vacances i avui he vingut directe a llegir les teves vacances.

Un petonàs, Marta