dimecres, 10 d’agost del 2011

Milford Sound

Primera glaçada desde que sóc a Nova Zelanda. Aquí la sensació de fred és gran, però de glaçades sèries no n'havia vist cap fins avui.

Avui ha tocat el torn de visitar els fiords. Milford Sound. Hi hem anat amb autocar desde Te Anau. Impressionants vistes. Els colors són sens dubte marevellosos.

L'autocar s'ha parat a quatre punts estratègics. Cascades i extraordinàries vistes de les muntanyes enfarinades. Fins hi tot hem arribat a veure neu que semblava que fos de color blau. Estava envoirat i el reflex de no sé ben bé el què donava aquesta sensació.

Un cop hem arribat als fiords un vaixell amb bufet lliure ens esperava. Només d'arribar a afartar-nos com lladres i a gaudir. Sensacionals vistes. Fins i tot hem arribat a veure dofins, per tant el creuer per anar-los a veure ja queda descartat. Així que tindrem un dia més per altres coses.

A les 5 tocades de la tarda hem tornat a Te Anau i allà hem conduit fins a Queenstown. Ara estem planificant què fer demà i els pròxims dies.

2 comentaris:

Gemma ha dit...

Holaaaaaaa!!!

Ei, m'agrada això que l'Alba publiqui a la pàgina central i la Laura ho contradigui fent comentaris... jejeje, és una manera d'imaginar-nos les vostres "discusions".

El mapa es veu molt bé, tot i que les fotos no s'acaben de veure del tot bé... ah, es clar si és que no les heu penjat, ja trigueu... esteu explicant coses meravelloses i les volem veure!!!!!

L'Alba amb un refredat de nassos, nosaltres amb uns mosquits tigres que semblen porta-avions,... que dura és la vida, però si voleu us ho canvio...

Moooools petons!!!!

Laura ha dit...

Les fotos ara les penjem i us deixem l'enllaç.

D'això si t'esperes poc més d'una setmana ja em tornaràs a tenir per aquí pul·lulejant, o sigui que no tinguis tanta pressa a canviar el lloc, bé si vols canviar mosquits per glaçades, vent gèlid i els escenaris "TLoR" cap problema... ;D