divendres, 12 d’agost del 2011

Queenstown i La Terra Mitjana


[escrit el dijous 11 d'agost de 2011]

Avui dia de relax a Queenstown. Al matí hem decidit quedar-nos una nit més aquí, l'única pega és que hem hagut de canviar d'habitació, la qual cosa ha volgut dir el moviment ja habitual de maletes.

Queenstown seria comparable a Andorra. Però en miniatura. És una ciutat no massa gran, al costat del llac. És famosa per esquiar a l'hivern, caminades a l'estiu i tot l'any per la vida nocturna. De fet els kiwis diuen que és la capital de l'aventura: salts amb avioneta, ponting, ala delta, paracaigudisme, caiac, rafting... en fi tot allò que sigui esport d'aventura i de risc es pot fer aquí. Es veu que el primer lloc on es pot saltar des d'un pont és aquí.

A la tarda hem anat a fer una ruta amb 4x4 on ens han mostrat alguns dels paratges on es va filmar el senyor dels anyells. Concretament Ísengard i Lothlorien i algunes altres paratges d'altres escenes. Magnífica ruta amb amb un xofer només per nosaltres. La veritat és que està bastant sonadot, però ha sigut molt divertit. Sobretot quan ens volia fer creure que les vaques al veure el senyal de “perill vaques” no creuaven! Però amb qui es pensava que parlava?? amb unes pageses com nosaltres no se les engatussa tant fàcilment!! hehehe

Demà tocarà les glaceres de Franz Josef. Una ruta llargueta però que promet ser impressionant. Em moro de ganes de veure el famós gel blau.