dilluns, 12 de setembre del 2011

La setmana es presenta atrafegada

Sovint passa que els plans es fan sobre la marxa, vull dir a l'últim minut. Però aquesta setmana està sent diferent, cosa molt estranya. Suposo que això del rugbi està capgirant les coses.

Per començar el meu profe dels matins avui i demà no hi és. Així que ha vingut una professora que ja ens coneixiem d'alguna tarda. No he pogut aguantar.. He fet campana i demà aniré a estudiar a la biblioteca, si més no a intentar-ho.

Demà sopar amb la Tomoko. Dimecres, oh! dimecres, quin gran dia serà! Aniré a veure un parit de rugbi, un de baratet: Tonga vs Canadà. No són grans equips, però estar a Nova Zelanda quan té lloc un esdeveniment tant important no és pot fer res més que participar-hi!

El dijous visitaré a la Kerree. Ahir hi va haver un tornada a la zona. Suposo, vaja, espero i desitjo que casa seva no estigui afectada.

El divendres, tocarà sopar turc cuinat per una taiwanesa, combinat amb alguna cosa més que no sé. Així que ja us explicaré.

3 comentaris:

Laura ha dit...

Carai nena, no pares eh!

Espero que la Kerree estigui bé, si hi penses, dona-li records de part meva.

Cuida't i gaudeix que això és irrepetible!

Marta Oliveró Serrat ha dit...

Alba, el que estàs vivint és una experiència impressionant, encara que no estudiessis gens aprens moltíssim.

Gràcies Laura per deixar-m'ho compartir amb tu.

Alba, ja ens explicaràs del partit i del tema dels lladres.

Alba ha dit...

Jajaja Laura, miraré de pensar-hi i donar records a la Kerree de la teva part.

Marta, encara que no ho sembli, estudio. Però suposo que entendràs que escriure sobre el que estudio és molt avorrit. Tot i que de vegades ho acaba sent el que escric jejeje. I sí, cert aprenc moltíssim no només anglès!