dimarts, 30 d’agost del 2011

Començant la setmana amb el bon peu

Fi del dilluns per a mi. Resumiria el dilluns dient que ha sigut un bon dilluns. Començant amb la ja maleïda i habitual dutxa d'aigua no-calenta, he agafat el bus gratis que m'ha permès estalviar-me una bona caminda fins, tot i que en temps ha sigut si fa no fa.

A l'hora de dinar la Hristina m'ha convidat al Holliwood, gràcies de tot cor! a partir d'aquí pintava una tarda ensopida, crec que he de canviar les classes de tardes perquè m'avorreixo com una ostra! Però després de tot la cosa s'ha animat i la vida social ha pres possessió de mi. Només diré que aquesta setmana realment tinc masses coses a fer, realment estressada, tothom sembla que es posi d'acord per fer plans a l'hora. Per altra banda haig de dir que ja m'agrada!

Bé i el millor de tot, torno a tenir internet!

4 comentaris:

Marta Oliveró Serrat ha dit...

M'he perdut, no sé què vas fer per sopar a casa la Tomoko. Has fet algun dia truita de patates? i de fesols? esqueixada? pastís de puré de patates i tonyina?

Alba ha dit...

Ups perdó, Marta. Al final el sopar a casa la Tomoko l'hem canviat de dia. Ha sigut avui dimarts.

Laura ha dit...

Martona! ara si que et veig per aquí!

Alba ja està bé no dir-nos que vas canviar el sopar de dia! I que has cuinat?? Ens tens intrigats!!!

Alba ha dit...

Per cert, encantada de coneixet Marta! No sabia qui eres pero amb el comentari de la Laura ja m'ha quedat clar. Gracies per seguir el meu bloc!!!